//
Acties

Rabobank Clubkas Campagne:
Elk jaar stort Rabobank Westland een bedrag in de campagnepot van de Rabobank Clubkas Campagne om verenigingen en stichtingen in de regio te sponsoren. Bij deze actie bepalen de leden van de bank welke clubs gesponsord worden en hoe hoog het sponsorbedrag is. Elk Rabobanklid krijgt 5 stemmen om te verdelen. Het totale aantal stemmen per club bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponserbedrag. 01_logo

Ben u lid van Rabobank Westland? Dan stem je natuurlijk op onze judo-stichting!  Ken je iemand anders die ook lid is van de bank? Haal hem of haar over om op onze stichting te stemmen! Elke stem telt mee!

Dit stemmen kan door in te loggen op http://www.rabowestlandexclusief.nl. Dan gaat u naar “Stemmen” om maximaal twee keer op MTI te stemmen. De overige stemmen kunnen op andere verenigingen of stichtingen uitbrengen, zij zullen er net als wij heel erg blij mee zijn! Uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord heeft u per brief van de Rabobank toegestuurd gekregen.

Wanneer?
In 2017 kunt u in maart stemmen. Doe mee en steun uw favoriete club: MTI  (aangemeld als: Mahorokan Topjudo Instituut). Zodra de virtuele stembus gesloten is, worden de stemmen geteld. De uitslag plaatsen we zo spoedig mogelijk op deze site.

Grote clubactie:
Iedere stichting/vereniging kan extra inkomsten gebruiken voor de clubkas. De Nationale Stichting Grote Clubactie maakt dit voor verenigingen mogelijk. Al 40 jaar organiseert de Grote Clubactie een jaarlijkse loterij voor het Nederlandse verenigingsleven. Het idee is eigenlijk heel simpel. Verenigingen verkopen loten uit de Grote Clubactie loterij en van de totale opbrengst gaat 80% direct naar clubkas!

De Grote Clubactie wordt een keer per jaar georganiseerd (van september tot en met november) en de trekking vindt ieder jaar eind november plaats. In aanloop naar de trekking verkoopt uw vereniging zoveel mogelijk loten, zodat de clubkas een financiële boost krijgt.

MTI gebruikt de opbrengst van de grote clubactie om zoveel mogelijk om de kosten voor onze selectie judoka’s zo laag mogelijk houden.


Judoka’s krijgen vanaf 15 loten of meer al een leuk “judo”kadootje als bedankje. Voor de top verkopers is er altijd een extra presentje. 

Vriendenloterij:
De Vrienden Loterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij actief clubs en verenigingen naar keuze steunen (het zogenoemde geoormerkt meespelen). Mahorokan Topjudo Instituut is aangemeld als een van de geoormerkte clubs.

Geoormerkt meespelen
Uniek aan de Vrienden Loterij is dat deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen met de helft van hun maandelijkse inleg. Dit heet geoormerkt meespelen. Wie geen keuze maakt, steunt automatisch de vaste goede doelen van de Vrienden Loterij op het gebied van gezondheid en welzijn. Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn om MTI als geoormerkt club aan te geven. Per lot ontvangt MTI een maandelijks bedrag en paar jaar is dit een flink bedrag, wat weer ten goede komt voor de stichting.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: