//
A-Selectie, MTI Nieuwsarchief, Wedstrijdgroep

Mooie resultaten Mahorokan judoka’s

Net geen brons in Dubrovnik

Kenneth Henneveld heeft net geen brons behaald bij de European Cup in het Kroatische Dubrovnik. In de strijd om het brons verloor hij nipt van de Armeen Karapetian. Daarvoor had Kenneth wel overwinningen geboekt op Dembiere (België), Kovacevic (Servië), Harpf (Slovenië) en Petrovic (Servië). Na de bronzen plak in Zurich nu weer dicht bij de prijzen maar helaas net naast het podium.

Veel prijzen in Capelle

Bij de Open Capelse kampioenschappen, georganiseerd door de bevriende judoclub Slingerland, wisten de Mahorokan judoka’s een aantal fraaie prijzen binnen te halen. Eerste plaatsen waren er voor Emirhan Akdemir, Tobias Bosveld, Tommy van den Hooven, Nanco Krijthe, Sofie Schols, Jafet Chin Kwie Joe en Franka van der Salm. Tweede plaatsen voor Lukas Doove, Qing Jian de Jong, Phaedra Kappers, Fleur van Paassen en Casper Dijkshoorn. Derde plaats voor Dinand Kappers, Thomas van den Burgh, Hylke Nakken, Desiree van der Hoeven en Sem Steenbergen.

Prijswinnaars in Spijkenisse

Ook bij het Chitari toernooi in Spijkenisse wisten de volgende judoka’s zich te onderscheiden. Goud voor Thomas Vriesen, Youri Storm, Sem Neerscholten, Stef Engelsman en Twan Rozema. Zilver voor David Zabala, Britt Ootjers en Chris Breen. Brons voor Tim Hazelhoff, Nikita Michejenko, Raoel Moerman, Britt van Dongen en Dennis van den Berg.

Over mahorokanjudo

Judo is een prachtige sport, fysiek en mentaal ontzettend veeleisend. Met recht topsport dus. Het is een sport die rijk is aan tradities, maar daarnaast worden moderne wetenschappelijke inzichten steeds belangrijker om op topniveau te kunnen blijven meedraaien. Traditie, ervaring en verregaande professionalisering zijn de centrale pijlers van het Mahorokan Topjudo Instituut (MTI). Het is een opleidingsinstituut voor topsporters die echt het maximale uit hun judocarrière en zichzelf willen halen. Het MTI wil een voorbeeldfunctie vervullen voor het Nederlandse Judo, zowel op als buiten de Tatami.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter Updates

Vul uw e-mailadres om de laatste berichten te ontvangen in je mailbox.

Voeg je bij 244 andere volgers

%d bloggers liken dit: